Met “Weekend van de klant” geven we een extra BOOST voor onze handelaars

“Hasselt is een prachtige stad om te shoppen, culinair te genieten, een terrasje te doen, en zo veel meer. Als gaststad voor het Weekend van de Klant willen we de klanten verwennen en bedanken voor hun trouw aan onze stad en haar handelaars. Maar ook de handelaars willen we in deze moeilijke tijden een hart onder de riem steken. Ook hen zullen we dat weekend bedanken”, aldus Rik Dehollogne, schepen van economie.

De beslissing om gaststad te zijn werd al voor corona-tijden genomen. Het evenement wordt uiteraard aangepast waar nodig zodat het aan alle veiligheidsmaatregelen zal kunnen voldoen. “We waren al enthousiast dat we de mogelijkheid kregen om gaststad te zijn, en vinden het nu meer dan ooit belangrijk om een boost te geven aan de shoppingbeleving in de stad. Het Weekend van de Klant moet een groot feest worden. Voor de Hasseltse handelaars is dit een uitgelezen kans om de unieke stijl en sfeer van Hasselt te etaleren”, vult centrummanager Ben Croonenborghs aan.

VZW Centrummanagement Hasselt Handelt, stad Hasselt en UNIZO Hasselt dragen financieel bij aan het kostenplaatje van 45.000 euro om Weekend van de Klant naar Hasselt te halen dit jaar.