juni 25, 2017

POS-Materialen

POS-Materialen

Grotere zichtbaarheid van je product, actie of merk.

POS-materiaal ofwel Point-of-Sale materiaal geeft de consument vaak een extra prikkel om tot aankoop over te gaan. Promotie waar jouw klanten niet omheen kunnen: dat doe je met behulp van POS-materialen. POS-materialen dragen bij aan je verkopen door de grotere zichtbaarheid van je product, actie of merk.  En natuurlijk altijd helemaal in jouw branding stijl.

Een boodschap positief overbrengen

Met het succes van webshops moeten fysieke Retail winkels zich op een andere manier profileren. Dat kan door volop klantbeleving centraal te stellen en van een winkel een echt ervaringscentrum te maken. Goed geplaatst POS materiaal valt op en, wordt gezien, geroken, gevoeld of gehoord en maakt een blijvende indruk. Een mooi POS display is een visuele verademing en zet aan tot kopen.

Om het koopgedrag van mensen positief te beïnvloeden, is het belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan de manier waarop een commerciële boodschap wordt overgebracht. De combinatie van het juiste POS-materiaal met gerichte marketingacties en -campagnes is hierbij cruciaal. Een inventief en aantrekkelijk gepresenteerd product scoort nu eenmaal beter dan een gelijk(w)aardig artikel dat op een saaie manier wordt voorgesteld.

Reclame dragers

Met point of sale-materialen brengt u uw product op het verkooppunt onder de aandacht van de doelgroep. Het beslissingsproces van de koper speelt zich grotendeels af op de winkelvloer, dus daar moeten acties goed zichtbaar zijn. Goed geplaatst POS-materiaal zorgt ervoor dat de consument het product de aandacht geeft die het verdient. En het bezorgt de verkoop gegarandeerd een duwtje in de rug.

Materialen en marketing

Bij marketingacties, advertentiecampagnes, e-mail- en onlinemarketing horen de juiste POS-materialen. Web- en mailcampagnes richten een persoonlijke boodschap aan de klant. Een verhaal dat ook op de retaillocatie herkenbaar moet zijn. Herhaling is immers de meester van de kennis. Shoptalk zorgt voor een verhoging van de omzet door een efficiënte POS-distributie. Zo wordt elk gewenst winkelpunt tijdig en gericht voorzien van de koopstimulerende blikvangers.

Jou oplossingen voor periodieke verzendingen

Uw periodieke zendingen efficiënt beheren en verspreiden is essentieel om uw klantenbestand te behouden en uit te breiden. Anders gezegd: ontzorgen op logistiek vlak, zodat u zich kunt richten op de kerntaken. Resultaat? Meer efficiëntie, een grotere zichtbaarheid en een toegenomen betrokkenheid van de klant.