Versterk je thema door geur beleving

Geur beleving voor Hotel en B&B Hospitality

Geur beleving  is meer dan alleen een prettige geur verspreiden in een ruimte. Het is een combinatie van merkidentiteit, marketing en klantenprofielen. Het kiezen van de juiste geur prikkelt de zintuigen. Licht, geluid en decor worden erdoor versterkt. Men schept bovendien een diepe en duurzame band met de klant.

Stel u eens voor dat u alle zintuigen van je guest kunt prikkelen en hierdoor een indruk nalaat die u guest lang na het bezoek blijft voortduren .

Waarom begeuren

Een reiziger of vakantiegast wil zich speciaal voelen. Als hoteleigenaar doet u dan ook al het mogelijke om uw gast op zijn/haar gemak te stellen. Geuren creëren een diepgaande, emotionele band met uw klanten.

Versterk je thema door geur beleving

  • Geuren roepen emoties op
  • De zintuigen worden positief geprikkeld
  • De fantasie wordt geprikkeld.
  • De klant voelt zich goed en op hun gemak
  • De klantenbinding groeit
  • Ze wekken sympathie
 • Verminderd de tijdsperceptie

De lobby, het kloppend hart

De lobby is ongetwijfeld het kloppende hart, het is een plaats waar mensen zich aanmelden, samenkomen en elkaar ontmoeten. Het is de eerste en de laatste indruk wat de guest van jou te zien krijgt. Met geur beleving versterk je deze emoties en zorg je ervoor dat je guest jou herinnerd zoals jij het wil.

De eerste indruk is een blijvende indruk

Niet alleen zullen je bezoekers geïnspireerd worden door het trendsettende interieur of thema’s maar ze zullen worden getrakteerd op een ontspannende zintuigelijke ervaring met geuren van therapeutische kwaliteiten uit de aroma therapie.

De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Net als de voordelen. Voor u, je werknemers en voor uw klant.